2023 Onvo tv kanal ayarlama ve ilk kurulum nasıl yapılır?

31 Mart 2023 - 0:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.
resim

Bu rehberde, Onvo TV kanal ayarlama ve ilk kurulum adımlarını adım adım ele alacağız. Onvo TV’nizi ilk kez kullanmaya başladığınızda veya yeni kanalları ayarlamak istediğinizde, bu talimatlar size kolaylıkla yol gösterecek. Televizyonunuzu kişiselleştirmek ve en sevdiğiniz içerikleri kesintisiz bir şekilde izlemeye başlamanız için Tvblogum.com olarak sizlere bu rehberi hazırladık, siz de hazırsanız rehberimize geçelim.

Onvo TV Kanal Ayarlama Nasıl Yapılır?

onvo tv kurulum
  • Adım 1: İlk olarak Onvo TV kanal ayarlama için ‘’Menü’’ tuşuna basın.
  • Adım 2: Açılan sekmeden ‘’kanal’’ bölüme gelin ve anten türünden uydu seçmeniz için ‘’Tara’’ kısmına giriş yapın.
  • Adım 3: Açılan kısımda ‘’Bir Uydu Tarama Modu Seçin’’ seçeneğini ‘’Ağ’’ bölümüne çevirin.
  • Adım 4: Aynı sayfada yer alan ‘’Kanal Türü’’ seçeneğini ‘’Ücretsiz’’ olarak değiştirin.
  • Adım 5: ‘’LNB Ekle’’ seçeneğine tıklayın ve ‘’Uydu Listesi’’ bölümünden ‘’Türksat’’ uydusunu seçin. Yanda bulunan menüden ‘’DISEqc1.0’’ kısmını kumandanızda bulunan ‘’Ok’’ tuşuna basıp ‘’LNB1’’ yazısına tıklayın.
  • Adım 6: Tekrar ‘’Uydu Listesi’’ kısmına gelin ve en alt kısımda ‘’TransPonder’ı Test Et’’ kısmına tıklayın. Açılan sayfada 12380 V 27500 frekansını bulun ve tıklayın. Bu frekans yoksa en alt kısımda bulunan ‘’Yeni Tp Ekleyin’’ kısmına giriş yapın. Buraya 12380 V 27500 frekansını yazın ve bir alt bölüme inin Burada ‘’H’’ olan yeri ‘’v’’ olarak Değiştirin. Yine alt bölüme inip 27500 yazın.
  • Adım 7: Bir önceki ‘’Menü’’ kısmına dönüp ‘’Geçerli Olan LNB’yi Otomatik Ayarlamayı Başlat’’ seçeneğine tıklayın.

ONVO TV KİMİN?

Onvo Tv; Onvo 4K, Ultra HD ve Smart TV teknolojileri alanında faaliyet gösteren, yüksek üretim kapasitesi ile hizmetlerini sürdüren bir televizyon markası. Onvo TV kimin diye bakıldığı zamanda da Mehmet Atmaca tarafından kurulan şirket, yerli bir marka olarak TV sektöründe faaliyet gösteriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.