MasterChef Yeni Oyuncu !!!

MASTERCHEF 2024 ANA KADROYA GİREN 10. İSİM
Geçen sene Masterchef All Star ekranlara gelip, bu sene normal Masterchef ekranlarda yerini aldı. Yeni yüzler hünerlerini sergileyerek, şeflerin karşısında en iyi yemeği yapmak için kıyasıya yarıştı.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor!

TV8’in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

12 Temmuz Cuma günü ana kadroya ilk isim Zeynep oldu.

13 Temmuz Cumartesi günü ana kadroya giren 2. isim Hakan oldu.

14 Temmuz Pazar günüyse ana kadroya giren Onur oldu.

15 Temmuz Pazartesi dördüncü isim Ümmühan oldu.

16 Temmuz bölümünde kadroya giren beşinci isim Deniz oldu.

17 Temmuz Çarşamba günü yedeklere seçilen isimler yapılan değerlendirmeler sonucunda Huriye, Bartu ve Şeyhmus ana kadroya yedeklerden girenler oldu.

18 Temmuz Perşembe günü Çağlar 6. önlüğü kazanan isim oldu.

19 Temmuz Cuma günü 7. önlüğü kazanan isim Serhat oldu.

20 Temmuz Cumartesi günü kazanan Alper oldu

21 Temmuz Pazar günü kazanan Ayşe Oldu

Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler başarılı olan yarışmacıları öne çağırdı. Gecenin finaline ise Şirin ve Beril kaldı. Şeflerin yaptığı değerlendirme ile rakiplerinden daha başarılı yemek yaparak kazanan isim Beril oldu. Böylece MasterChef’in 10. yarışmacısı olarak önlüğü kazanan isim Beril seçildi.

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

24 Temmuz 2024 - 11:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT